Coach

Jolanda Bouwman

Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen (weer) plezier te laten beleven in hun werk. Werk is voor de meesten een groot onderdeel van het leven en zoveel meer dan alleen broodwinning. Wat ik mooi vind is om beweging bij medewerkers te stimuleren zodat mensen die vast zijn komen te zitten in hun loopbaan, of op zoek moeten naar een nieuwe baan, op de juiste plek terecht komen in organisaties. Mijn visie hierbij is dat het belangrijk is dat de medewerker in kort tijdsbestek helder krijgt waar hij of zij energie van krijgt en waar zijn of haar kracht ligt. Vanuit dit uitgangspunt wordt het mogelijk uitdagingen aan te gaan, keuzes te maken en het werkplezier te (her)vinden. Resultaat is dat “probleem” naar “kans” is vertaald en dat er zin en energie ontstaat om in actie te komen.

Opleidingen:

  • Post HBO opleiding loopbaan coaching bij Hoogendijk
  • Oplossingsgericht werken bij NLP
  • Transactionele analyse Phoenix opleidingen
  • Strategisch advies duurzame inzetbaarheid Factor vijf

Aantal jaren relevante werkervaring:
Ik heb ruim 10 jaar werkervaring in diverse grotere organisaties binnen HRM en mobiliteitscentra. Hierdoor heb ik een brede scope, een ruim netwerk en ben ik een goede sparringpartner voor medewerkers van zowel hoog als lager niveau.

Hierna ben ik in 1999 mijn eigen onderneming gestart in loopbaan coaching, outplacement, mobiliteit, training en duurzame inzetbaarheid.

Thema’s uit mijn praktijk:
Ik houd mij bezig met het thema “mens & werk”; zoals loopbaan-, sollicitatie & netwerk-, en mobiliteitsvraagstukken. Duurzame inzetbaarheid, het maken van keuzes, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn daarnaast ook belangrijke thema’s waar ik aandacht aan besteed tijdens mijn begeleiding. Tot slot coach ik jongeren bij het maken van hun studiekeuze na hun middelbare school of nadat zij gestopt zijn met een studie. Ik werk op individuele basis met mensen aan deze vraagstukken, of in groepsverband.

Wilt u mij ontmoeten?

Terug naar onze coaches en adviseurs?