WAT ONDERSCHEIDT ONS

COACHING, LOOPBAANONTWIKKELING, OUTPLACEMENT

COACHING & LOOPBAANONTWIKKELING

Coaching heeft als doel uw talenten verder te ontwikkelen. Ook draagt het bij aan een verdere groei van uw persoonlijkheid. Via loopbaanontwikkeling begeleiden we u naar uw vervolgstap in uw loopbaan.

Na een kennismakingsgesprek met de werkgever waarin de opdracht nader wordt uitgewerkt, diepen wij samen met de medewerker tijdens een intake de behoefte(n) verder uit. Dit wordt met behulp van een specifieke vragenlijst vastgesteld.  Op basis hiervan kan worden gekozen voor een specifieke module, waarin het vraagstuk van de medewerker opgepakt wordt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om na het kennismakingsgesprek direct een uitgebreider en intensiever coach- of loopbaanontwikkeltraject te volgen. Hier past maatwerk, uiteraard in afstemming met de werkgever.

Modules

Module Zelfanalyse
In deze module wordt met behulp van een competentiescan de ontwikkelbaarheid van competenties in kaart gebracht. Ook verborgen of onzichtbare competenties worden zichtbaar gemaakt. U krijgt inzicht in de vragen: ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik in mijn werk (wat past en wat past niet bij mij)?’ Tijdens een coachgesprek worden de uitkomsten van de scan besproken en komen inzichten aan bod.

Module Talentenscan
In deze module wordt met behulp van een talentenscan een profiel van uw talenten in beeld gebracht. Dit profiel wordt in een coachgesprek met u besproken en komen inzichten aan bod.

Module Loopbaan APK
Dit traject is bedoeld voor medewerkers die meer inzicht willen t.a.v. de vraag: ‘doe ik mijn werk nog met plezier?’. De thema’s die aan de orde komen zijn: ‘hoe haal ik voldoende energie uit mijn werk/loopbaan en wat heb ik nodig om blijvend plezier in mijn werk te houden. Deze thema’s worden in twee coachgesprekken met u uitgediept.

Module Arbeidsmarktanalyse en bemiddeling
Dit traject bestaat uit twee coachgesprekken met aandacht voor uw CV, effectief solliciteren en effectief inzetten van netwerken, LinkedIn en social media.

Module Stress-scan
Deze module is bedoeld voor medewerkers die graag meer inzicht willen in de mate waarin belasting wordt veroorzaakt of ervaren voor verschillende werkgerelateerde aspecten, zoals werkdruk, werktempo, mate van zelfstandigheid, persoonlijke aandacht en rolduidelijkheid. Met behulp van de uitkomsten van de ‘Stress-scan’ wordt in een coachgesprek besproken hoe u effectief kan omgaan met uw werksituatie.

En verder…
Na afloop van alle modules maakt de coach een kort procesverslag en dit verslag wordt teruggekoppeld. Vervolgens wordt vastgesteld of er behoefte is aan een uitgebreider en intensiever vervolgtraject. Hier past maatwerk, uiteraard in afstemming met de werkgever.

E-Mobility

De modules zijn uitstekend te combineren met E-Mobility. Dit is de unieke softwaretool van MoMatch, waarmee onze professionals op innovatieve en betrouwbare wijze efficiënt en effectief in beeld brengen wat medewerkers goed kunnen en graag willen doen.

Benieuwd hoe E-Mobility werkt? Klik dan op onderstaande button.

OUTPLACEMENT

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. MoMatch biedt trajecten aan, die ingezet worden waarmee u zich zo kansrijk mogelijk op de arbeidsmarkt profileert. Met de outplacementbegeleiding van MoMatch beweegt u flexibel van werk naar een nieuwe uitdagende baan, die aansluit op uw ambities, interesses en competenties. Grijp deze kans!

Benieuwd naar onze coaches en adviseurs?

Benieuwd wat MoMatch voor u kan betekenen?