WAT ONDERSCHEIDT ONS

Job-Connector

Vandaag de dag is het geen eenvoudige opgave om goede medewerkers te vinden. Met onze ‘Job-Connector’ presenteren wij op een attractieve en onderscheidende manier uw videovacature aan de juiste doelgroep.

HOE HET WERKT

Een video van uw vacature wordt in het online platform van de Job-Connector ingeladen. Aan deze video voegen we ook uw vacaturetekst toe. Nadat we de video met vacaturetekst en overige relevante informatie hebben gecomplementeerd en opgeslagen, genereert het platform automatisch een unieke URL.

Met deze URL benaderen wij via social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) en andere interessante vacaturesites de juiste doelgroep. Indien gewenst posten we een videovacature ook op uw eigen social mediakanalen. Vervolgens worden de sollicitaties via een specifieke sollicitatiepagina keurig netjes opgevangen in een recruitmentsysteem (AVG-proof). Hierin kunnen sollicitaties uitstekend worden afgehandeld. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen sollicitatieformulier en recruitmentsysteem aan het platform koppelen.
Het platform toont ook relevante statistieken, zodat u inzicht krijgt in de effectiviteit van uw wervingscampagne. Ten slotte biedt het platform een ‘blogfunctionaliteit’. Aan een blog wordt een passende videovacature gekoppeld. Deze blog worden ook verspreid via social mediakanalen. Geïnteresseerde lezers worden geattendeerd op de vacature en aangespoord te solliciteren of de blog te delen in hun netweken.

Kortom de Job-Connecor is een zeer effectieve wervingstool, onmisbaar in het aantrekken van het juiste talent.

Voorbeelden

Voorbeeld video klik hier.

Voorbeeld blog klik hier.

Wij komen graag met u in contact!

Direct naar de Job-Connector? Klik en log in.