WAT ONDERSCHEIDT ONS

RECRUITMENT

RECRUITMENT

Het is niet alleen zeer belangrijk om goede medewerkers te behouden, het is vanzelfsprekend ook cruciaal om geschikte medewerkers te werven, te selecteren en aan te nemen. Organisaties besteden gehele wervings- en selectietrajecten uit aan MoMatch, of een gedeelte daarvan. Onze adviseurs zijn ook ‘in house’ bij organisaties op interimbasis actief. Naast het werven, selecteren en aannemen van uw nieuwe collega, adviseren wij ook over het inrichten van efficiënte en effectieve recruitmentprocessen. Of juist het uitbesteden hiervan (Recruitment Process Outsourcing – RPO).

Interesse? Neem contact met ons op: 085 – 210 51 10.

VIDEO & SOCIAL RECRUITMENT

MoMatch gelooft in de kracht van recruitment via videovacatures. Want één beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Tegenwoordig is ‘social media’ niet meer weg te denken en leent zich uitstekend voor effectieve videorecruitment. Het produceren van de video’s voor videorecruitment doen wij in samenwerking met stagiaires uit de mediabranche. Dus door uw videovacature-opdracht behalen zijn hun stage. Hoe mooi wilt u het hebben?!

Om uw videovacature aan de juiste doelgroep te presenteren maakt MoMatch gebruik van de ‘Job-Connector’.

JOB-CONNECTOR

De Job-Connector is een online platform dat aantrekkelijke en onderscheidende videovacatures aan de juiste doelgroepen presenteert. Werf ook via de Job-Connector met behulp van videovacatures en vind talenten voor uw organisatie!

Benieuwd naar onze coaches en adviseurs?

Benieuwd wat MoMatch voor u kan betekenen?